Pensiunile turistice din intreaga tara au pregatit pachete  4-6 nopti la preturi intre 300 de lei si 2.700 de lei pentru perioada sarbatorilor de iarna. Preturile difera in functie de zona si confort.

Potrivit informatiilor Asociatie
Pensiunile turistice din intreaga tara au pregatit pachete 4-6 nopti la preturi intre 300 de lei si 2.700 de lei pentru perioada sarbatorilor de iarna. Preturile difera in functie de zona si confort.

Potrivit informatiilor Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Maramuresul este una din zonele cu un numar de turisti din ce in ce mai mare. „Cei care doresc sa-si petreaca sarbatorile de iarna aici isi pot face rezervari la pensiuni de doua pana la patru margarete. Preturile pornesc de la 400 lei si ajung pana la 1.480 lei de persoana, pentru un sejur de patru-cinci nopti, in pret fiind incluse doua-trei mese pe zi plus masa festiva de Craciun“, informeaza un comunicat al ANTREC, citat de NewsIn. Pe langa serviciile obisnuite, turistii pot beneficia de plimbari cu sania sau caruta, pot face vizite la manastiri, case traditionale, in Cimitirul Vesel din Sapanta si pot participa la petreceri traditionale.

Copiii de pana in 14 ani au reduceri
La pachetele de Revelion de patru-cinci nopti, preturile oscileaza in tre 580 si 1.230 lei de persoana. In tarife sunt incluse doua-trei mese pe zi, plus masa festiva de Anul Nou. La vizitarea obiectivelor turistice din zona se adauga accesul gratuit la sauna si fitness, plimbari cu telescaunul si reduceri de tarife pentru copiii de pana in 14 ani.
Potrivit datelor ANTREC, in zona Prahovei tarifele pentru Craciun pornesc de la 300 lei de persoana si ajung pana la 960 lei pentru trei-sase nopti de cazare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.