Asasinarea romanului Marian Nazian Buzatu (foto), in localitatea italiana Castel Volturno, ridica mai multe semne de intrebare. Exista mari diferente intre versiunea oficiala a crimei si felul in care ea a fost povestita rudelor victimei de catre un
Asasinarea romanului Marian Nazian Buzatu (foto), in localitatea italiana Castel Volturno, ridica mai multe semne de intrebare. Exista mari diferente intre versiunea oficiala a crimei si felul in care ea a fost povestita rudelor victimei de catre unul dintre prietenii victimei, amandoi fiind colegi de serviciu la un service auto din oraselul aflat in apropierea Napoli. Buzatu a plecat in Italia in urma cu doua luni. Acum el statea acolo impreuna cu mama sa. Sambata seara, sotia sa spune ca a vorbit cu el si ca acesta i-a spus ca vrea sa plece de acasa cu bicicleta pentru a cumpara paine. Buzatu nu a plecat singur, ci insotit de colegul sau. Duminica, colegul i-a spus sotiei lui Buzatu ca a oprit pe drum, el a intrat la o toaleta si, cand a iesit, l-a gasit pe Buzatu intr-o balta de sange. Conform aceleiasi surse, ar fi durat patru ore pana cand a venit o salvare care nu a putut decat sa constate decesul victimei. Versiunea oficiala este mult diferita.

Trupul lui Buzatu a fost gasit in jurul orei 4 AM pe strada G. Palazzi, in dreptul numarului 39. Barbatul avea doua rani de glont, una in partea dreapta a pieptului si una in spate, in partea stanga. Au topsia inca nu s-a facut, asa ca nu se stie daca nu cumva amandoua ranile au fost produse de acelasi glont. Politia sustine ca trupul a fost gasit de un barbat, tot roman, care mergea pe bicicleta. Acesta ar fi vazut trupul pe jos si a fugit la un spital. Intors la locul faptei cu salvarea, martorul roman a fugit, sustine el, de teama carabinierilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.