Cantautorul Mircea Baniciu spune ca va lipsi de la concertul aniversar Phoenix din cauza unor neintelegeri avute cu Nicu Covaci. Artistul crede ca este mai bine asa, pentru ca publicul vrea sa vada pe scena niste oameni care se iubesc, si nu unii ca
Cantautorul Mircea Baniciu spune ca va lipsi de la concertul aniversar Phoenix din cauza unor neintelegeri avute cu Nicu Covaci. Artistul crede ca este mai bine asa, pentru ca publicul vrea sa vada pe scena niste oameni care se iubesc, si nu unii care nu-si vorbesc. De asemenea, Baniciu se arata surprins de pretul exorbitant al biletelor, intre 300 si 700 de lei, spunånd ca nu crede ca fanii au posibilitatea sa le cumpere.

Evenimentul „Phoenix & Friends Unplugged“, aniversarea a 45 de ani de la infiintarea formatiei rock, se va desfasura, pe 19 noiembrie, dupa cum se stie deja, fara ca vocea celei mai vechi trupe rock romanesti sa fie prezenta. Mircea Baniciu. In urma unor neintelegeri avute cu Nicu Covaci, liderul Phoenix, trupa se lipseste, „pentru moment“, de Baniciu, iar acesta a fost deja inlocuit cu tanarul Bogdan Bradu... „Aniversarea de 40 de ani a fost foarte frumoasa, insa, acum, din cauza unor neintelegeri cu Nicu, care au aparut imediat dupa Stufstock, am decis sa luam o pauza. Decat sa ne uitam urat unul la altul pe scena, sa nu ne vorbim, e mai bine asa. Publicul vine si vrea sa vada pe scena nist e oameni care se iubesc, nu unii care nu-si vorbesc“, a spus Baniciu. „Nicu mi-a intors spatele, apoi si eu lui“. Desi majoritatea publicului asociaza vocea lui Baniciu cu Phoenix si invers, se pare ca Nicu Covaci nu e de aceeasi parere. „El crede ca oricine poate fi inlocuit in formatie“, a adaugat Baniciu. Ramas in tara, dupa ce trupa a fugit in Germania, Baniciu a facut cariera, s-a descurcat si, iata, continua sa o faca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.