Pe data de 31 octombrie, la putin dupa ora 20.00, ambasadorul italian Daniele Mancini a intrat intr-o sala a unui hotel de cinci stele din Bucuresti, onorand o invitatie a Camerei de Comert Italiene pentru Romania. Atmosfera relaxata, de tip „
Pe data de 31 octombrie, la putin dupa ora 20.00, ambasadorul italian Daniele Mancini a intrat intr-o sala a unui hotel de cinci stele din Bucuresti, onorand o invitatie a Camerei de Comert Italiene pentru Romania. Atmosfera relaxata, de tip „business dinner”, a fost tulburata de un discurs al ambasadorului referitor la starea exceptionala aparuta in urma incidentului de la Roma. Trecusera deja peste 24 de ore de la atacarea Giovannei Reggiani, iar primele informatii incepusera sa apara timid in mediile de presa. E.S.


Daniele Mancini a descris sumar evenimentul in fata asistentei naucite: un roman de etnie rroma a violat, talharit si ucis o locuitoare a Romei, in varsta de 47 de ani.

Din perspectiva elementelor dezvaluite de „Gardianul” saptamana trecuta, evenimentul este foarte relevant. Datele preliminare ale anchetei au aratat ca nu a fost vorba despre o agresiune sexuala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.