Guvernul va interzice institutiilor publice, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, sa mai achizitioneze autoturisme si mobilier in perioada ramasa pana la sfarsitul acestui an, pentru a limita cheltuielile bugetare, au declarat surs
Guvernul va interzice institutiilor publice, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, sa mai achizitioneze autoturisme si mobilier in perioada ramasa pana la sfarsitul acestui an, pentru a limita cheltuielile bugetare, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax. De la aceasta restrictie vor fi exceptate autoturismele si mobilierul achizitionate pentru activitatile desfasurate cu acordul Guvernului de ministere si alte institutii ale administratiei publice centrale, precum si pentru proiecte finantate din imprumuturi externe si/sau fonduri nerambursabile.
„Achizitiile publice de mobilier si autoturisme aflate in derulare vor fi incheiate numai daca autoritatea contractanta a transmis deja comunicarea privind rezultatul aplicarii procedurii de achizitie publica“, au afirmat sursele citate. Restrictia va fi introdusa prin a treia rectificare bugetara pe 2007.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.