Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, i-a trimis, ieri, o noua scrisoare deschisa lui Traian Basescu. In epistola cu numarul  sase, Olteanu ii atrage atentia sefului statului ca dupa ce in legislaturile trecute nu a existat vointa p
Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, i-a trimis, ieri, o noua scrisoare deschisa lui Traian Basescu. In epistola cu numarul sase, Olteanu ii atrage atentia sefului statului ca dupa ce in legislaturile trecute nu a existat vointa politica de a reforma sistemul electoral, acum Guvernul si-a angajat raspunderea in fata Parlamentului pentru introducerea votului uninominal. Mai mult, Olteanu arata in scrisoare ca datorita Guvernului Tariceanu, care a avut curajul de a-si asuma raspunderea pe acest proiect legislativ si, cu sprijinul PNL, PD, PSD, UDMR, PC, PRM, al grupului minoritatilor nationale si al parlamentarilor independenti, care si-au insusit proiectul prin nedepunerea unei motiuni de cenzura, Legea ProDemocratia privind votul uninominal a fost adoptata de Parlament.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.