Duminica dupa-amiaza, sase tineri cheflii au vandalizat pizzeria Innes Burger din cartierul Colentina pentru ca angajatii acesteia urmau sa inchida si nu mai voiau sa le ofere bautura. Taraboiul a inceput dupa ce un turc, angajat al pizzeriei, i-a p
Duminica dupa-amiaza, sase tineri cheflii au vandalizat pizzeria Innes Burger din cartierul Colentina pentru ca angajatii acesteia urmau sa inchida si nu mai voiau sa le ofere bautura. Taraboiul a inceput dupa ce un turc, angajat al pizzeriei, i-a pus pe fuga pe scandalagii cu un cutit de kebab. Tinerii s-au intors inarmati cu o ranga, trei topoare si o cheie tubulara, navalind ca vandalii asupra celor zece angajati. Bodyguarzii pizzeriei au rupt-o la fuga, facåndu-si aparitia doar cånd a venit Politia.

Duminica seara, in cartierul Colentina au avut loc niste scene desprinse parca din Evul Mediu. Mai multi indivizi inarmati cu topoare si cu rangi au navalit peste angajatii pizzeriei Innes Burger. Au distrus tot ce le-a cazut in cale.

Atacul vandalilor
Totul a inceput dupa ce angajatii localului au refuzat sa le mai dea de baut unor tineri, pe motiv ca au inchis casa de marcat. Kar Zafer, cetatean turc, angajat al fast-foodului i-a pus pe fuga pe tineri inarmat cu un cutit lung pentru kebab. Nu i-au luat in serios cand baietii au promis ca se vor intoarce sa se razbune. „Bai, n oi nu plecam de aici pana nu omoråm doi - trei!”, ar fi spus atacatorii. Dupa numai cateva minute s-au intors inarmati pana in dinti. Ei navalesc in pizzerie si ameninta unul dintre angajati cu topoare, sabii, cutite si rangi. Un angajat incearca sa se apere, dar trebuie sa faca fata altor doi, care forteaza usa. Cei doi au spart geamurile cu topoarele, iar angajatul a trebuit sa se apere de amenintarea topoarelor. S-a ascuns sub tejghea si a incercat sa se fereasca. S-a folosit de un cantar si un cutit pentru kebab, insa abia a facut fata atacatorilor. A incercat sa fuga, dar tinerii au aruncat cu topoarele. Unul dintre acestea i-a vajait pe deasupra capului.

O parte dintre angajati au reusit sa se ascunda in depozit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.