Pe la colturi se barfeste ca Pro TV-ul isi protejeaza oamenii si ca ii nedreptateste pe ceilalti concurentii din afara ogradei lor. La un moment dat am fi tentati sa le dam crezare, avand in vedere ca au fost eliminati pana acum doar concurenti care
Pe la colturi se barfeste ca Pro TV-ul isi protejeaza oamenii si ca ii nedreptateste pe ceilalti concurentii din afara ogradei lor. La un moment dat am fi tentati sa le dam crezare, avand in vedere ca au fost eliminati pana acum doar concurenti care nu sunt implicati in vreun proiect apartinand trustului MediaPro. Dar, la urma urmei, juriul este cel mai in masura sa judece cine iese si cine ramana in concurs si bineinteles publicul, care se spune ca are votul decisiv. La ultima editie a show-ului “Dansez pentru tine” am fost usor mirati sa-l ascultam pe Cerebel, unul dintre cei mai buni dansatori din concurs, acuzand orchestra condusa de maestrul Petre Geambasu ca i-a incurcat dansul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.