Vasile Turcu, actionar al echipei de fotbal Dinamo si vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului, este mai nou detinatorul a 50% din actiunile cotidianului „Ziarul“ si are in plan achizitionarea unui post de televiziune si
Vasile Turcu, actionar al echipei de fotbal Dinamo si vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului, este mai nou detinatorul a 50% din actiunile cotidianului „Ziarul“ si are in plan achizitionarea unui post de televiziune si a unuia de radio.

Omul de afaceri Vasile Turcu a cumparat de la Viorel Sima jumatate din actiunile cotidianului „Ziarul“, insa a refuzat sa dezvaluie valoarea tranzactiei. Fostul proprietar al cotidianului, Nicolae Bara, a spus ca in luna octombrie i-a cesionat lui Viorel Sima toate actiunile cotidianului „Ziarul“. „Viorel Sima este actionarul principal. Eu i-am cesionat actiunile integral, nu am facut tranzactie financiara“, a explicat Bara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.