Un tånar bolnav psihic se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost legat, batut si incendiat de doi frati. Totul s-a intåmplat joi seara, in comuna ilfoveana Balotesti. Unul dintre cei doi frati a fost arestat preventiv pentru tentativ
Un tånar bolnav psihic se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost legat, batut si incendiat de doi frati. Totul s-a intåmplat joi seara, in comuna ilfoveana Balotesti. Unul dintre cei doi frati a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor prin cruzimi, iar fratele sau, minor, a fost internat pentru expertiza psihiatrica. Ei risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare.

Joi seara, in jurul orelor 23.00, la dispeceratul 112 a fost anuntat un incendiu la o locuinta situata pe Soseaua Unirii din comuna ilfoveana Balotesti.

Efective sporite de pompieri si politisti s-au deplasat imediat in zona. Aproape concomitent, la o vulcanizare cu spalatorie a aparut, dezbracat si descult, un tanar de 21 de ani care urla de durere.

El a spus ca a fost legat, batut si incendiat de fratii Mazarache, clienti vechi ai politistilor din comuna, pentru ca nu a vrut sa le dea o tigara.

Socati de ceea ce vad, angajatii de la spalatorie au chemat imediat salvarea. “Era o imagine de cosmar. Iesea fum din carne. Groaznic”, ne-a declarat unul dintre cei care l-au vazut.

O ambulanta care se deplasa catre locul unde fusese semnalat incendiul l-a preluat imediat pe Paul Munteanu si l-a transportat la spitalul de arsi din Capitala.

Aici, medicii au constatat ca tanarul era in soc combustional, el suferind arsuri pe 98% din suprafata corpului si, mai grav, arsuri ale cailor respiratorii.

Medicii il tin acum sub sedative, este adormit si nu ii dau tanarului nici o sansa de supravietuire.

I-a dat foc dupa ce a iesit de la Politie
Imediat, s-a constituit o echipa de ancheta formata din ofiteri ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov sub coordonarea procurorului Viorel Badea din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Desi intial cele doua evenimente par a nu avea nici o legatura unul cu altul, anchetatorii sunt de alta parere. Ei cred ca fratii Mazarache, Florin si Cosmin Iulian, primul in varsta de 19 de ani, iar al doilea minor, in varsta de 15 ani, ambii cunoscuti cu state vechi in infractiuni, l-au incendiat pe Paul Munteanu. Acesta din urma era proaspat eliberat din penitenciar, unde ispasise o pedeapsa pentru furt. Cosmin Iulian avea interdictie, emisa de Judecatoria Buftea, sa paraseasca localitatea, fiind obligat sa vina zilnic la politie si sa dea o declaratie. Se pare ca l-au incendiat pe Paul dupa ce a trecut pe la politie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.