In functie de situatie este posibil sa apreciati fiecare moment din punct de vedere emotional si social. Puteti face o schimbare, va puteti muta dintr-un loc in altul, totul fara un scop anume, doar de dragul schimbarii. O greseala care depinde de dumneavoastra poate fi eradicata, poate fi eliminata definitiv cu conditia sa o identificati si sa puneti piciorul in prag. Ar trebui sa incercati sa planificati totul cu grija, sa va relaxati si sa va exprimati corect sentimentele. Refuzati sa fiti desconsiderati de catre oricine! Daca va simtiti pusi in inferioritate de catre cineva, acest lucru se intampla pentru ca de la inceput ati plecat de la ideea ca acesta va este superior. Nu va simtiti agresati de persoanele care isi pierd interesul in ceea ce va priveste, deoarece acest lucru nu este neaparat o reavointa. Daca doriti sa aveti succes, momentul pe care il alegeti este esential. Daca aveti indoieli, mai bine nu intreprindeti nimic! Se pot indrepta numeroase persoane spre dumneavoastra atunci cand au nevoie de un sfat. Trebuie sa fiti perfect constienti de pericolele care va pandesc atunci cand sunteti pusi in ipostaza de a avea mai mult legatura cu publicul. Incercati sa va intrebati apropiatii ce isi doresc cu adevarat.

Berbec
Puteti fi acuzati ca nu intelegeti importanta anumitor evenimente din viata apropiatilor. Sunteti acuzati de a fi iresponsabili, dar faceti eforturi mari sa depasiti acesta stare de lucruri. Puteti interveni intr-o intriga tesuta cu multa abilitate, fiind de partea persoanei bine intentionate. Nu va temeti de repercursiuni! Pot aparea cunostinte noi care va solicita ajutorul sau va cer sfatul. Nu va inconjurati de multe persoane doar la nivel superficial, si depuneti mai mult efort pentru a detecta situatiile favorabile.

Taur
Poate exista o rivalitate cu un sef sau pierderi temporare de situatie. Ar trebui sa fiti foarte relaxati, sa nu lasati pe nimeni sa va intuiasca problemele. Destinul va poate provoca prin aceasta situatie conflictuala pentru a va testa stapanirea de de sine. Este posibil sa apara o persoana care sa va apere de toata acesta conspiratie. Prudenta ar fi cea mai inteleapta atitudine in momentul de fata. O activitate cat mai placuta v-ar scoate din stresul momentului. Puteti pleca intr-o scurta calatorie sau va puteti cumpara ceva.

Gemeni
Reactionati total diferit fata de normal. Ati dori sa faceti anumite lucruri si pana la urma sfarsisi prin a abandona ceea ce initial vi se parea de mare importanta. Cu cat va veti detasa mai mult, cu atat veti reusi sa va impuneti punctul de vedere. Altii va pot acuza ca nu iertati pe nimeni daca v-a provocat o data. Se pot activa anumite sentimente de invidie a caror cauza este mai veche si se datoreaza unor reusite personale la care aceste persoane au asistat.

Rac
In sfarsit rasare soarele si pe ulita dumneavoastra. Va simtiti foarte relaxati si aveti o senzatie de protectie care pur si simplu nu stiti de unde vine. Va avantati insa intr-un joc prea mare care va prinde nepregatit si care este prea tentant pentru dumneavoastra. Ar trebui sa aveti grija ca atacul vietii sa nu va prinda pe picior gresit. Nu jigniti persoanele din jurul dumneavoastra, deoarece totul se poate intoarce impotriva propriei persoane. Mare atentie la alimentatie!

Leu
Trebuie sa invatati sa va conduceti cu indrazneala aspiratiile, sa nu va lasati indusi in eroare de diverse sfaturi neavizate. Suntetipusi pe sicane, insa nu toata lumea apreciaza acest lucru. Va preocupa in mod deosebit felul in care sunteti perceput de catre ceilalti si de aceea va straduiti sa aveti o imagine cat mai aproape de perfectiune.