Georgeta Pelinel, mama topmodelului Valentina Pelinel, recunoaste ca daca fiica sa nu ar fi avut o cariera de succes, din care sa castige bani frumosi pentru a-si intretine familia, nu ar fi supravietuit: “Fara ajutorul ei nu stiu daca am fi s
Georgeta Pelinel, mama topmodelului Valentina Pelinel, recunoaste ca daca fiica sa nu ar fi avut o cariera de succes, din care sa castige bani frumosi pentru a-si intretine familia, nu ar fi supravietuit: “Fara ajutorul ei nu stiu daca am fi supravietuit. Mi-a fost foarte greu sa o las sa plece de langa mine, dar am incurajat-o sa faca acest pas pentru ca doar asa ne putea ajuta pe mine si pe sora sa sa trecem peste toate. Sufeream cand mergeam cu ea in magazin si vedea jucarii, iar eu nu-mi puteam permite sa-i iau. Este trist, dar adevarat”, a declarat mama modelului. Valentina era constienta inca de mica de conditia precara in care se afla familia ei si era obisnuita sa nu se uite la vitrina cu jucarii. “De foarte multe ori ma intristam atat de tare incat o certam pe mama si tipam la ea reprosandu-i de ce m-a mai nascut daca nu am haine sa ma imbrac, mancare si jucarii. Pe vremea aia eram doar un copil si nu stiam cat de dureroase erau vorbele mele”, a declarat Valentina la postul Acasa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.