Europa si, in special, Romania se confrunta cu o criza acuta de forta de munca. Si nu orice fel de forta, ci forta calificata, fara de care nici o firma nu poate emite pretentii de dezvoltare si calitate. Guvernul de la Bucuresti s-a trezit si el ca
Europa si, in special, Romania se confrunta cu o criza acuta de forta de munca. Si nu orice fel de forta, ci forta calificata, fara de care nici o firma nu poate emite pretentii de dezvoltare si calitate. Guvernul de la Bucuresti s-a trezit si el ca e de rau si incerca acum, cu disperare, sa-i aduca pe romani inapoi din tarile europene. Ministrul Pacuraru a plusat mai abitir ca la jocul de poker si a propus scutirea de la impozitul pe venit pentru cei care se intorc. O masura discriminatorie si deloc viabila daca stam sa ne gandim. Caci ne-am trezi, peste noapte, ca pleaca toti romanii sa munceasca putin in afara ca sa poata beneficia de scutirea lui Pacuraru. Solutii pompieristice si irealiste, totodata. Dar, cu toata criza, negocierile pentru majorarea salariului minim pe economie au incaierat Executivul, patronatele si sindicatele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.