Autoritatile romane nu au inteles ampla operatiune pusa in scena de guvernul si mass-media italiene cu privire la deportarile romanilor. N-am sa mai discut despre criminal, care, in lumea democratica, nu are nationalitate. Un infractor trebuie sa-si
Autoritatile romane nu au inteles ampla operatiune pusa in scena de guvernul si mass-media italiene cu privire la deportarile romanilor. N-am sa mai discut despre criminal, care, in lumea democratica, nu are nationalitate. Un infractor trebuie sa-si ispaseasca pedeapsa, indiferent de orientare sexuala, religie s.a.m.d. Ce s-ar fi intamplat daca Mailat ar fi fost budist? Ce inseamna asta, ca budistii au gene criminale? Sa fim seriosi! Foarte grav in aceasta situatie este cinismul cu care italienii, si foarte curand spaniolii, vor sa se debaraseze de forta ieftina de munca pe care au stors-o cat au putut pana la intrarea Romaniei
in UE.

Azi, cand statutul de cetatean european le asigura protectie, mana de lucru romaneasca nu mai este asa rentabila. Adio munca la negru, adio sechestrari cu pasaportul confiscat, adio plati cu mult sub minimul acceptat de Parlamentul European.
Acestea sunt adevaratele motive ale efervescentei in care cei vizati sunt romanii. Prevad o clonare a modelului italian si in restul tarilor unde comunitatea romaneasca este semnificativa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.