Pompierii din Milano chemati vineri noapte sa stinga un incendiu au descoperit langa baraca in flacari cadavrul unei romance de 36 de ani. Femeia era pozitionata cu fata in jos si avea capul spart, relateaza Corriere della Sera in pagina sa electron
Pompierii din Milano chemati vineri noapte sa stinga un incendiu au descoperit langa baraca in flacari cadavrul unei romance de 36 de ani. Femeia era pozitionata cu fata in jos si avea capul spart, relateaza Corriere della Sera in pagina sa electronica. Pe corpul victimei, medicul de pe ambulanta a descoperit "leziuni incompatibile cu viata", printre care un traumatism cranian grav. Ulterior, medicul de garda a declarat ca este vorba despre leziuni ce par sa fi fost cauzate de o agresiune. Anchetatorii sunt prudenti in ceea ce priveste acest caz: ar putea fi vorba de un incident, o razbunare sau o actiune cu caracter xenofob. Tabara unde a fost gasita femeia a fost inconjurata de politie si pe tot parcursul noptii au fost cautate dovezi. Concubinul femeii, de nationalitate marocana, anuntat la randul sau de ceea ce se intampla de ceilalti locuitori din tabara, a fost cel care a alertat autoritatile, la ora locala 12.41 (1.41 ora Romaniei). "Concubina mea este pe jos si nu raspunde, s-ar putea sa fie moarta", a strigat la telefon barbatul disperat, intr-o italiana stricat a. Tabara ilegala unde s-a petrecut incidentul este una dintre cele mai ascunse din Milano, fiind mascata de vegetatie si de santierele din zona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.