Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a pornit, sambata, prin judetul Mures pentru a imparti taloane pentru analizele gratuite din programul de evaluare a starii de sanatate a populatiei celor care, din motive obiective, nu si le-au ridicat. Ministr
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a pornit, sambata, prin judetul Mures pentru a imparti taloane pentru analizele gratuite din programul de evaluare a starii de sanatate a populatiei celor care, din motive obiective, nu si le-au ridicat. Ministrul si-a asumat rolul de distribuitor de taloane, iar prefectul judetului Mures, Ciprian Minodor Dobre, pe cel de sofer. CAMPANIE. Ministrul Sanatatii a plecat, sambata dimineata, pe Valea Muresului si in zona Reghin, anuntand ca in urmatoarele zile va merge in zona Sighisoarei si in Targu Mures, unde sunt multi cetateni care nu si-au ridicat taloanele. Nicolaescu a precizat ca aceasta campanie face parte dintr-un proiect-pilot pentru care a ales judetul Mures, desi numarul celor care nu si-au ridicat taloanele pentru analizele gratuite este similar in toata tara. Demnitarul a aratat ca proiectul-pilot din Mures va dura aproximativ trei saptamani, dupa care campania va fi extinsa si in alte judete. Intrebat daca are vreo experienta in distribuirea de taloane, ministrul a raspuns: "Nu, dar ma calific la locul de munca". Programul de evaluare a starii de sanatate a populatiei, finantat integral de Ministerul Sanatatii Publice, a inceput la 1 iulie si dureaza 15 luni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.