Fanii stelisti nu mai vor sa auda de echipa de fotbal. In acest sezon, Steaua si-a pierdut principalul sau atu, care era reprezentat de atmosfera fantastica la meciurile de pe teren propriu. Tot mai putina lume vine in Ghencea, principala cauza fiin
Fanii stelisti nu mai vor sa auda de echipa de fotbal. In acest sezon, Steaua si-a pierdut principalul sau atu, care era reprezentat de atmosfera fantastica la meciurile de pe teren propriu. Tot mai putina lume vine in Ghencea, principala cauza fiind lipsa de daruire a “vedetelor” lui Gigi Becali. “Cred ca sezonul acesta ne vom axa mai mult pe hochei, pe rugby, pe polo, pe handbal, pentru ca la aceste echipe nu sunt vedete, nu sunt orgolii, pentru ca aceste echipe mai pastreaza aprinsa flacara spiritului stelist. Echipe cu oameni muncitori, cu sportivi disciplinati, care nu au pareri (a se vedea Neaga), care nu au fite, care joaca intotdeauna ca si cum ar fi ultimul lor meci...”, a scris “ariven21” pe site-ul oficial al fanilor stelisti. El a fost completat de “mr.killer.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.