In ziarul dumneavoastra din 06.11.2007 ati publicat un articol intitulat: “Daruiesti si castigi - Sarbu da bani pe revista lui Lupescu si ia Nationala”. Pentru o mai buna informare a cititorilor ziarului dumneavoastra, va rugam sa public
In ziarul dumneavoastra din 06.11.2007 ati publicat un articol intitulat: “Daruiesti si castigi - Sarbu da bani pe revista lui Lupescu si ia Nationala”. Pentru o mai buna informare a cititorilor ziarului dumneavoastra, va rugam sa publicati urmatoarele precizari.

1. Intre directorul FRF, Ionut Lupescu, si trustul Media Pro nu exista nici un fel de intelegere pentru tranzactionarea revistei de care vorbiti.
2. Daca Sport Magazin se afla pe tarabe, este pentru ca majoritatea distribuitorilor de presa au contracte cu noi. Iar acest lucru ar trebui sa va conduca la concluzia corecta, aceea ca revista aduce profit firmelor de distributie de presa, deci se vinde. In plus, nu trebuie sa va panicati daca o vedeti si marti, si miercuri. Este o revista saptamanala si se vinde in decursul unei saptamåni, si nu de la 7 påna la 18 ca in cazul unui cotidian.
3.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.