Reprezentanta Romåniei in grupele Ligii Campionilor a suferit al patrulea esec din tot atåtea posibile. Steaua detine toate recordurile negative: cele mai putine goluri, cele mai putine suturi pe poarta, cea mai mica audienta pe teren pr
Reprezentanta Romåniei in grupele Ligii Campionilor a suferit al patrulea esec din tot atåtea posibile. Steaua detine toate recordurile negative: cele mai putine goluri, cele mai putine suturi pe poarta, cea mai mica audienta pe teren propriu, cele mai multe ofsaiduri. Si mai sunt doua meciuri de disputat!


Steaua a dezamagit crunt si in partida de acasa cu Sevilla (0-2), fiind eliminata din Liga Campionilor si pastrand doar sanse teoretice de a continua in Cupa UEFA. In cea mai dezastruoasa campanie din istoria participarilor in grupele Ligii Campionilor, echipa patronata de Gigi Becali a reusit sa se faca de rasul intregii Europe. Ros-albastrii au batut record negativ dupa record negativ. Cel mai rusinos dintre toate este reprezentat de media suturilor pe spatiul portii: unu la 60 de minute de joc! Adica sase suturi in patru meciuri. Site-ul UEFA a notat ca exista 17 jucatori care au reusit cel putin sapte suturi pe poarta in aceasta editie a Ligii. Oscar Cardadozo (Benfica) a nimerit singur tinta de 14 ori, adica de mai mult de doua ori decat toti jucatorii Stelei la un loc! La partida cu Sevilla au fost prezenti 11.000 de spe ctatori. Aceasta este cea mai mica audienta din istoria celei mai importante competitii europene intercluburi. Echipa din Ghencea a inscris numai doua goluri in patru meciuri, la fel ca Benfica, Besiktas, PSV Eindhoven, Schalke 04 si Valencia. De asemenea, Steaua conduce in clasamentul celor mai multe pozitii de ofsaid dupa primele patru etape ale Ligii Campionilor, jucatorii romani aflandu-se de 23 de ori in aceasta ipostaza. Victoras Iacob si Vali Badea au fost prinsi in ofsaid de sapte ori fiecare, desi au jucat in cele patru meciuri doar 281 de minute, respectiv 167 de minute.

Fotbalistii Stelei si-au dat seama de valoarea pe care o au la ora actuala. „Noi am dat tot ce am putut. Nu mai trebuie sa ne ascundem in spatele performantelor din anii trecuti ale Stelei. Atat putem deocamdata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.