Pentru prima data dupa disparitia sotiei sale, Cristian Cioaca si-a pierdut controlul si a dracuit jurnalistii. De astazi si pana pe data de 25 noiembrie, politistul acuzat ca a ucis-o pe avocata Elodia Ghinescu este in concediu fara plata.
Pentru prima data dupa disparitia sotiei sale, Cristian Cioaca si-a pierdut controlul si a dracuit jurnalistii. De astazi si pana pe data de 25 noiembrie, politistul acuzat ca a ucis-o pe avocata Elodia Ghinescu este in concediu fara plata.

Imaginile surpinse de Antena 1 Brasov demonstreaza ca principalul suspect de uciderea avocatei Elodia Ghinescu a inceput sa-si piarda cumpatul. Ofiterul a injurat ziaristii care il asteptau sa iasa din sediul politiei Brasov, imaginile surprinzand totodata intentia suspectului de a o lovi pe colega noastra, Roxana Stoica, care incerca sa il fotografieze.

Get the Flash Player to see this player.

var s1 = new SWFObject("http://www.gardianul.ro/flvplayer.swf","single","400","300","7"); s1.addParam("allowfullscreen","true"); s1.addVariable("file","http://www.gardianul.ro/09-11-07-cioaca-agresiv-cu-ziaristii.flv"); s1.addVariable("image","http://www.gardianul.ro/preview.jpg"); s1.addVariable("width","400"); s1.addVariable("height","300"); s1.write("player1");
La mai bine de doua luni de la disparitia sotiei sale, dupa trei episoade depresive si un concediu legal intercalat, ofiterul Cristian Cioaca a revenit, miercuri dimineata, la noul sau loc de munca, respectiv la Biroul Politiei Urbane din cadrul Politiei Municipiului Brasov. Dar nu a stat prea mult in campul muncii nici de aceasta data, ieri inspectorul principal s-a prezentat din nou la serviciu, dar nu pentru a munci, ci pentru a depune o cerere pentru concediu fara plata. Inainte de a pleca in ultimul concediu medical, Cioaca a fost transferat de la Sectia 2, unde era sef la Departamentul Ordine Publica, la acest birou unde se ocupa de furturile din societatile comerciale brasovene si de inspectarea sistemelor de paza ale acestora, fara a mai avea atributii de relatii cu publicul.

Cioaca: 'Fir-ati ai dracu'!>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin