Opozitia georgiana a reluat, ieri, actiunile de protest din fata Parlamentului de la Tbilisi, potrivit site-ului Gazeta.Ru. Dupa o saptamana de la declansarea de catre fortele de opozitie de la Tbilisi a unor ample manifestatii antiprezidentiale, ca
Opozitia georgiana a reluat, ieri, actiunile de protest din fata Parlamentului de la Tbilisi, potrivit site-ului Gazeta.Ru. Dupa o saptamana de la declansarea de catre fortele de opozitie de la Tbilisi a unor ample manifestatii antiprezidentiale, care degenereaza treptat in acte de violenta, politia georgiana a fost nevoita sa intervina in forta, cu tunuri de apa, gaze lacrimogene si bastoane de cauciuc, pentru a calma spiritele. Unul dintre liderii opozitiei, Gheorghi Haindrava, retinut ieri de fortele de ordine georgiene, a intrat in greva foamei. Operatiunea trupelor de ordine a fost determinata de incercarea manifestantilor de a forta un cordon al politiei care bloca accesul pe bulevardul Rustaveli, artera centrala ce duce spre Parlamentul de la Tbilisi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.