Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, se crede un mare negociator. Cel putin asa ne lasa sa intelegem de fiecare data cand se lauda cu reusitele sale in lupta cu industria farmaceutica. Ultima de acest gen a fost ca, de cand e ministru, medicamente
Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, se crede un mare negociator. Cel putin asa ne lasa sa intelegem de fiecare data cand se lauda cu reusitele sale in lupta cu industria farmaceutica. Ultima de acest gen a fost ca, de cand e ministru, medicamentele s-au ieftinit cu 28%. Nu stim de unde a scos acest procent, dar nu cred ca a simtit vreun bolnav o asemenea ieftinire. In fine. Despre aptitudinile de negociator al ministrului Nicolaescu ar fi multe de spus. Dar ne vom rezuma la un singur aspect. Mai exact la un exemplu din felul in care ministrul sanatatii negociaza. Astfel, producatorii, importatorii, distribuitorii si farmacistii sunt chemati la discutii. Nicolaescu le comunica intentia pe care o are, de a reduce adaosuri si preturi pentru medicamente. Ei, invitatii, protesteaza si aduc argumente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.