Va simtiti minunat intr-un cadru prietenos, deschis, agreabil care sa va permita etalarea calitatilor si aprobarea prietenilor. In relatiile umane veti dovedi astazi multa caldura si farmec, abordand spontaneitate in orice discutie sau actiune. Comportamentul dumneavostra nu are nimic complicat sau dificil de inteles. Singurul element particular il reprezinta gustul pronuntat pentru teatral, care va provoaca atitudini pline de sine si necesitatea unei ambiante somptuoase, cu unica dorinta de a deveni centrul de interes. Sunteti susceptibili la cuvinte, dar nu lasati sa se intrevada nimic, iar orice injustitie este tratata cu o indiferenta majestuoasa. Sunteti cam pretentiosi in dragoste si doriti ca partenerul sa nu va dezamageasca cu nimic. Va fi destul de greu, deoarece trebuie sa va mobilizati foarte mult, pentru a schimba datele problemei. Exista mult sentimentalism si curiozitate, dar in acelasi timp puteti fi foarte iritabili si agresivi daca partenerul va impune punctul lui de vedere. Este o zi a cautarilor. Posedati un real talent de a povesti diverse istorioare uimitoare si de a va arata interesul pentru priteni si colegi.

Berb ec
Trebuie sa luptati contra vietii instabile, sa va echilibrati, sa cautati experienta si schimbarile pentru continut si nu pentru forma. Puteti trece printr-o experienta care sa va marcheze profund, sa va dea de gandit in plan personal. Un experiment din care nu inveti nimic nu-si are rostul. Este posibil sa treceti printr-o perioada de neliniste, de profunda transformare, sa va puneti foarte multe intrebari, deoarece doriti sa va cunoasteti mai bine atat pe dumneavoastra cat si pe cei cu care aveti de-a face. Daca apare o persoana cu care nu aveti aceleasi preferinte, nu insistati!

Taur
Puteti sa va simtiti privati de prieteni, sa vi se para ca sunteti singuri sau ca nimeni nu va mai iubeste. Lasati inspiratia sa va conduca, nu va enervati inainte de vreme! Intai trebuie sa fiti siguri daca va doriti compania anumitor persoane si dupa aceea sa va simtiti ofensati daca acest lucru nu se intampla. Cineva foarte trist va cere sfatul, doreste sa va impartaseasca toata suferinta lui. Puteti afisa mai multa compasiune fata de aceste persoane.

Gemeni
Va doriti mai multa protectie, si incercati sa va justificati emotional in fata familiei pentru lipsa de atentie fata de ei. Aveti tendinta de a lua de bun tot ce vi se ofera, de a va lasa condus de persoane neprecaute cu securitatea lor. Pot aparea erori in aprecieri si asocieri, sau posibilitatea pierderii proprietatilor datorita actiunilor proprii. Ramaneti vigilenti si analizati totul cu mare atentie, nu va lasati influentati de aparenta bunavointa a celorlalti!

Rac
Va consumati energia inutil in prima parte a zilei, si tine numai de dumneavoastra sa va dozati corect fortele de care dispuneti. Aveti in minte o imagine de care nu puteti scapa, o situatie de care va legati dar nu o puteti face cunoscuta si altora. Veti descoperi ca veti intui mult mai bine ce aveti de facut daca veti urmari diversele experiente ale celorlalti. Aveti harul de a va uni fortele cu persoanele din jur, de a face tot felul de aranjamente avantajoase intre cunostintele dumneavoastra.

Leu
Trebuie sa va impacati cu propria conditie umana, dar si cu a celorlalti si sa invatati sa o iubiti. Respectati mai mult deosebirile si fiti mai toleranti!