Equest Balkan Properties  a obtinut o finantare in valoare de 37,8 milioane de euro, din partea Bank Austria Creditanstalt, pentru finalizarea centrului comercial Vitantis din Bucuresti si alte proiecte ale fondului britanic de investitii. Eques
Equest Balkan Properties a obtinut o finantare in valoare de 37,8 milioane de euro, din partea Bank Austria Creditanstalt, pentru finalizarea centrului comercial Vitantis din Bucuresti si alte proiecte ale fondului britanic de investitii. Equest obtine fonduri de 38 mil. euro pentru finalizarea centrului comercial Vitantis din Bucuresti. Complexul situat in sudul Capitalei a fost achizitionat in 2006 de Equest Balkan Properties, si a costat 6 milioane de euro. Proiectul va include un parc de retail si o galerie comerciala cu o suprafata inchiriabila de peste 36.000 de metri patrati si va avea trei magazine de dimensiuni mari, precum si o unitate Carrefour, cu 70 de retaileri. Dezvoltatorii proiectului care va fi finalizat in septembrie 2008 - detinatorii mai multor proprietati imobiliare precum retailerul Domo - au incheiat deja contracte de preinchiriere pentru mai mult de jumatate din suprafata centrului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.