Studentii Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion sunt ingrijorati din cauza disparitiei profesorului George Pruteanu. Acesta nu s-a prezentat la cursurile pe care trebuia sa le predea studentilor inca de la inceputul anului univer
Studentii Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion sunt ingrijorati din cauza disparitiei profesorului George Pruteanu. Acesta nu s-a prezentat la cursurile pe care trebuia sa le predea studentilor inca de la inceputul anului universitar.

Cursantii care isi fac griji sunt cei care au restanta la materia predata de Pruteanu, o parte dintre ei fiind chiar in anul terminal. Acesta a tinut cursul de multimedia pana anul trecut studentilor din anul I, din cadrul Universitatii Hyperion. “Domnul Pruteanu trebuia sa vina la cursuri inca de la inceputul anului universitar. Pana in prezent nu a putut fi localizat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.