Toti cei 70 de copii ai unei scoli si gradinite din localitatea vasluiana Dragesti au fost trimisi acasa, dupa ce autoritatile locale au decis inchiderea unitatii de invatamant din cauza frigului din salile de clasa. Suspendarea cursurilor, pentru o
Toti cei 70 de copii ai unei scoli si gradinite din localitatea vasluiana Dragesti au fost trimisi acasa, dupa ce autoritatile locale au decis inchiderea unitatii de invatamant din cauza frigului din salile de clasa. Suspendarea cursurilor, pentru o perioada de cel putin o saptamana, s-a facut cu acordul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui, dupa ce Primaria a anuntat ca noua cladire in care functioneaza atat scoala, cat si gradinita nu este racordata la reteaua de electricitate. In aceste conditii, centrala electrica nu poate functiona, ceea ce face ca temperaturile din salile de clasa sa fie foarte scazute in aceasta perioada.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.