Pe TVR 1, de la ora 20.30, incepe piesa de teatru „Nebunia lui Pantalone“, in regia lui Alexandru Tatos. Pe Discovery, de la ora 21.00, puteti intra in „Zona mortala - schimb de focuri in direct“. Dupa rapirea mostenitoarei P
Pe TVR 1, de la ora 20.30, incepe piesa de teatru „Nebunia lui Pantalone“, in regia lui Alexandru Tatos. Pe Discovery, de la ora 21.00, puteti intra in „Zona mortala - schimb de focuri in direct“. Dupa rapirea mostenitoarei Patty Hearst, un grup terorist jefuieste o banca. Schimbul lor de focuri cu politia din Los Angeles este transmis in direct la TV. De la ora 22.00, pe Pro Cinema, puteti urmari povestea lui „Don Juan de Marco“. Un tanar fermecator (Johnny Depp), cu masca si spada crede ca, daca sare in gol, va pune capat tuturor problemelor sale. Lumea il salveaza si prima solutie gasita este aceea de a-l duce la psihiatru. Primul psihiatru gasit este unul putin atipic: doctorul Jack Mickler (Marlon Brando), aflat in pragul pensionarii si plictisit de cazurile ciudate care i-au trecut prin birou. Tot de la ora 22.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.