Presedintele companiei saudite Al-Arrab Contracting, Said Bahjat, a declarat, ieri, la Craiova, la semnarea contractului de privatizare a uzinei Electroputere, ca societatea va fi transformata “intr-un gigant industrial la nivel mondial”
Presedintele companiei saudite Al-Arrab Contracting, Said Bahjat, a declarat, ieri, la Craiova, la semnarea contractului de privatizare a uzinei Electroputere, ca societatea va fi transformata “intr-un gigant industrial la nivel mondial”. „Am ales Romania ca punct de intrare in afaceri pe piata europeana. Conform specialistilor companiei, pana in 2012, productia uzinei de la Craiova va creste de cinci ori si estimam ca va avea profit incepand cu anul 2009”, a spus Said Bahjat. Acesta a asigurat ca activitatea Electroputere va continua cu aceeasi gama de produse, dar exista si posibilitatea incheierii unei asocieri cu alte firme pentru realizarea de noi produse.

La randul sau, presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat ca Al-Arrab a prezentat un plan de afaceri pe o perioada de cinci ani, care nu poate fi modificat decat cu acordul statului roman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.