Orice situatie este privita ca un prilej favorabil unor periculoase si extravagante aventuri. Va preocupa dorinta de a fi prezentabil, fermecator, dar de nepatruns, in scopul de a curta norocul si de a atrage situatii favorabile. Cand va ganditi la sansa, nu va doriti bani sau faima, ci un mijloc favorabil care sa va permita sa faceti deplasari pentru a vedea si pentru a trai viata in toata splendoarea ei. Sunteti capabili sa castigati bani din afaceri, dar acest lucru se datoreaza mai putin norocului si mai mult conducerii inteligente. Sunteti interesati sa puneti in valoare numai situatiile de schimbare de decor, deoarece pozitia materiala si sociala nu va preocupa. Puteti fi catalogati drept aventurieri in adevaratul sens al cuvantului, deoarece aveti o mare dorinta de a calatori. Adoptati o atitudine sceptica si credula, emiteti judecati de mare valoare strategica.

Berbec
Sunteti interesati sa puneti in valoare sensul justitiei si al compasiunii fata de semeni, deoarece sunteti ferm convinsi ca se va intoarce asupra dumneavoastra. Va bagati intr-o serie de actiuni care pot parea indraznete si care va scot total din rutina z ilnica. Pot aparea profituri neasteptate, din speculatii de orice fel, care insa va vor determina sa deveniti foarte preocupati de ideea de a investi. Emotivitatea puternica va poate impiedica sa obtineti vreun profit. Trebuie sa luptati pentru ceea ce va doriti si succesul va va incorona efortul. Dragostea va poate da de furca daca nu va expuneti foarte clar punctul de vedere.

Taur
Va deranjeaza egoul unei persoane din anturajul apropiat, deoarece aceasta ingustime de spirit vi se pare periculoasa. V-ati hotarat sa nu mai treceti cu vederea nimic din ceea ce vi se intampla, sa nu mai permiteti nimanui sa va lezeze sau sa va arunce pe alta directie decat cea fireasca. Va legati prea mult de notiunea de situatie favorabila si de rezolvarea unor dorinte personale. Cautati instinctiv satisfactiile, aveti sansa de a intui exact momentul in care sa eliminati tot ceea ce v-ar putea face viata de nesuportat. Poate aparea un moment favorabil si ar fi de preferat sa actionati foarte prompt.

Gemeni
Sunteti tulburati de barfa veninoasa din jurul dumneavoastra si sunteti pe punctul de a izbucni. Moralul va poate ramane afectat, deoarece cineva va aduce intr-o stare de nervozitate inexplicabila. Detestati orice comentarii superficiale sau malitioase, deoarece vi se par pierdere de vreme. Doriti sa va implicati cat mai mult in relatia de cuplu, sa va puneti la punct, sa va spuneti punctul de vedere si sa aflati ce reprezentati penrtu acesta. Pozitie favorabila oamenilor de afaceri.

Rac
Exista un element de dereglare, de laudarosenie in conduita dumneavoastra, element care va face sa nu fiti prea bine perceputi de mediu. Aveti o capacitate de analiza foarte buna si puteti deslusi adevarul chiar si acolo unde nu este deloc evident. Daca cineva incearca sa va induca in eroare va fi imediat identificat si exclus de pe lista prietenilor. Dovediti capacitatea de a va pune in valoare toate calitatile, lucruri care se pot concretiza intr-o colaborare deosebit de fructuoasa care pana acum era doar in stadiul de proiect. Fructificati avantajele zilei, fiind pur si simplu mereu in priza.

Leu
Nu va plafonati, nu va multumiti cu putin, si chiar daca ati avut un succes asta nu inseamna ca acum trebuie sa va resemnati. Este posibil sa va angajati intr-o lupta dura, in care sa fie nevoie sa faceti fata unor provocari deloc de neglijat. Fie cineva va baga bete in roate, fie vi se fac reprosuri nejustificate, in orice situatie insa va fi foarte dificil sa va mentineti calmul. Chiar daca veti lua atitudine, nu veti reusi decat sa infierbantati spiritele. Puteti fi tentati sa faceti o investitie mai spectaculoasa, insa incercati sa va ganditi de doua ori inainte de a intra in joc.

Fecioara