Cocteilul din bauturi energizantesi vodca, poate fi mortal. Efectele acestei combinatii sunt similare celei de cocaina si heroina. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Wake Forest din New Carolina. Combinat
Cocteilul din bauturi energizantesi vodca, poate fi mortal. Efectele acestei combinatii sunt similare celei de cocaina si heroina. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Wake Forest din New Carolina. Combinatia dintre cele doua tipuri de bauturi poate fi letala, din cauza efectelor opuse asupra creierului. Astfel, in timp ce alcoolul este un depresant al sistemului nervos, afectand judecata, activitatea motorie voluntara si care poate provoca confuzie si chiar coma, cofeina din bauturile energizante este un stimulant al sistemului nervos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.