Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania a demarat prima campanie nationala de constientizare a pericolelor generate de amplasarea haotica a antenelor. „Dupa 17 luni de cercetari in acest domeniu, antenele au inceput sa cada. Unel
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania a demarat prima campanie nationala de constientizare a pericolelor generate de amplasarea haotica a antenelor. „Dupa 17 luni de cercetari in acest domeniu, antenele au inceput sa cada. Unele. Altele nu vor sa fie daramate de catre operatorii de telefonie mobila. APC Romania a primit in aceasta perioada peste 350 de sesizari. Acestea reclamau atat afectiunile dobandite ulterior amplasarii antenelor GSM, cum ar fi: cefalee, tulburari vizuale, oboseala cronica, somn agitat, tulburari de comportament, dificultati de concentrare, schimbari ale starii de spirit, slabiciune musculara, afectiuni ale glandei tiroide, dar si amplasarea antenelor GSM fara a fi obtinut acordul a 51% din proprietari si acordul celor de la ultimul etaj“, a declarat Costel Stanciu, presedinte APC Romania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.