De doua zile incoace, o tara intreaga asista cum o mana de indivizi transforma probabil una dintre putinele bucurii ale multor romani, in obiect de smen. Calificarea echipei nationale de fotbal la un turneu final, caci despre ea este vorba, a facut
De doua zile incoace, o tara intreaga asista cum o mana de indivizi transforma probabil una dintre putinele bucurii ale multor romani, in obiect de smen. Calificarea echipei nationale de fotbal la un turneu final, caci despre ea este vorba, a facut ca interesul a milioane de romani pentru fotbal sa creasca peste noapte. Acest lucru l-au simtit si cei care jongleaza cu destinele fotbalului romanesc si care s-au bulucit sa exploateze momentul. Faptul ca exact la sfarsitul acestui an expira contractul privind drepturile de transmisie a meciurilor Nationalei a fost coincidenta de care era nevoie. Asa s-a ticluit rapid o intelegere de tipul serviciu contra serviciu si toti cei direct interesati au fost multumiti. Faptul ca un reprezentant al Generatiei de Aur a fotbalului romanesc a fost creierul unei asemenea invarteli este insa de aratat cu degetul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.