Rapper. Tanarul atacant romano-finlandez de la Tampere United se delecteaza si cu muzica lui Nelly La 21 de ani e campion al Finlandei, cu Tampere United. Poate acest prim titlu nu e mult, insa asa s-au ridicat si jucatori ca Hyypia sau Litmanen, aj
Rapper. Tanarul atacant romano-finlandez de la Tampere United se delecteaza si cu muzica lui Nelly La 21 de ani e campion al Finlandei, cu Tampere United. Poate acest prim titlu nu e mult, insa asa s-au ridicat si jucatori ca Hyypia sau Litmanen, ajunsi la echipe de top de pe continent. Chiar daca e starul echipei, tanarul cu origini romane nu se gandeste la acest lucru. - Buna ziua! Din Romania sun (in limba engleza). - Da. Nelu Petrescu (n. r. - tatal lui Tomi Petrescu) la telefon. Spuneti! (in limba romana) - As dori sa vorbesc cu Tomi, sa-i pun cateva intrebari despre viata sportiva si cea privata. - Cum sa nu! Imediat vi-l dau. (Intram in legatura cu Tomi. Dialogul se deruleaza in limba engleza) - Salut, Tomi! As vrea sa vorbim putin despre titlul cucerit cu Tampere United. - Sunt foarte fericit de aceasta reusita. Am jucat 23 de meciuri in acest sezon, am marcat vreo sase goluri si am dat si patru pase de gol. A fost un an bun. - Pe ce post joci? - Evoluez in atac pe partea dreapta sau pe stanga. - Ai inscris si in preliminariile Ligii Campionilor. Este Europa cu ochii pe tine? - Daca am oferte, as vrea sa plec. Sa fac un pas in fata in cariera mea. - Ai putea sa ne spui ce cluburi sunt interesate de tine? - Nu. N-as vrea sa spun. - Macar tara! - Olanda si Germania. - Acum esti in vacanta. Cu ce te ocupi? - Sunt acasa la Jyv - In restul timpului? - Ma joc pe playstation. Mai merg si la facultate de doua ori pe saptamana. - Ce studiezi? - Economie. Trebuie sa fac ceva si dupa ce termin cu fotbalul. Poate, contabil. - Ai prietena? Esti cinefil? - N-am prietena in acest moment. Sa stii ca ma uit la destule filme. Mai ales acum. - Ce club simpatizezi? - Sunt un fan al celor de la Manchester United.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.