Sotia lui Rod Steward, frumoasa Penny Lancaster, a inlocuit sexul cu dansul. Aceasta a declarat ca de cand participa la un concurs televizat de dans nu mai are energie sa mai faca si sex, deoarece antrenamentele sunt foarte obositoare. Mai mult, sot
Sotia lui Rod Steward, frumoasa Penny Lancaster, a inlocuit sexul cu dansul. Aceasta a declarat ca de cand participa la un concurs televizat de dans nu mai are energie sa mai faca si sex, deoarece antrenamentele sunt foarte obositoare. Mai mult, sotia lui Rod Steward a declarat ca atunci cand ajunge acasa abia mai are putere sa aiba grija de fiul lor de doi ani, Alastair. "Rod este foarte intelegator, insa oboseala distruge toata pasiunea", spune Penny Lancaster. Asta cu atat mai mult cu cat Rod Steward se plange ca nu a fost privat doar de sex, ci si de fotbal, marea lui pasiune. "Toate discutiile din casa sunt acum despre passo doble si foxtrot, pe cand inainte vorbeam despre lovituri libere, pase si fotbal", a declarat rockerul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.