Astazi intram in partea a doua a campaniei de calificare in optimile Ligii Campionilor la fotbal. In grupa A, marea deceptie de pana acum, Liverpool, are o ultima sansa de a reintra in cartile calificarii. Cormoranii spera ca revenirea de pe Inonu, c
Astazi intram in partea a doua a campaniei de calificare in optimile Ligii Campionilor la fotbal. In grupa A, marea deceptie de pana acum, Liverpool, are o ultima sansa de a reintra in cartile calificarii. Cormoranii spera ca revenirea de pe Inonu, cand Steven Gerrard a redus din handicap si au avut chiar sansa egalarii, sa fie continuata pe Anfield Road. Etapa trecuta, Marseille si Porto au remizat. Liverpool, in cazul unei victorii, ar avea de profitat daca rezultatul va fi reeditat astazi pe Estadio do Dragao.
Chiar daca etapa trecuta Rosenborg a reusit o victorie mare in fata Valenciei, antrenorul Knut Torum a fost demis pentru rezultate slabe in campionatul intern. Inlocuitorul sau, Trond Henriksen, are parte de un debut in Liga cum nu se poate mai greu, pentru ca Valencia are mare nevoie de victorie. In celalalt meci din grupa B, Schalke-Chelsea, gazdele joaca sub o mai mare presiune si acest lucru ar putea sa le coste.
Daca Real Madrid va invinge in deplasare pe Olympiakos Pireu, va deveni prima echipa calificata in optimi. Interesant este ca in acest meci se vor intalni doi jucatori, Raul si Djordjevic, care au mai fost adversari acum zece ani, atunci cand Real a castigat cu 5-1. Lazio, in cazul in care va reusi sa castige pe Olimpico in fata lui Werder Bremen, ar ajunge favorita la ocuparea locului 2 in grupa C.
Fruntasele grupei D, sahtior si Milan, se intalnesc la Donetk. Daca etapa trecuta nerrazzuri s-au impus fara probleme pe San Siro, in Ucraina altele sunt datele problemei. Rat si coechipierii sai stiu ca o victorie i-ar reinstala, aproape definitiv, in fruntea grupei. Totul depinde insa de inspiratia celor doi antrenori. Mircea Lucescu spera sa aiba castig de cauza asa cum a avut in anul 1983, atunci cand Romania, cu Lucescu pe banca tehnica, a invins cu 1-0 Italia, cu Ancelotti pe banca de rezerve. La Glasgow se joaca Celtic-Benfica, un meci in care elevii lui Gordon Strachan spera sa razbune infrangerea din etapa trecuta de pe Da Luz.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.