Alexandru Andries lanseaza astazi albumul "Live la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei", la libraria Carturesti. Albumul este inregistrarea concertului sustinut de artist si trupa sa, Electric Cotcodac, la 4 decembrie 2006 la Sala
Alexandru Andries lanseaza astazi albumul "Live la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei", la libraria Carturesti. Albumul este inregistrarea concertului sustinut de artist si trupa sa, Electric Cotcodac, la 4 decembrie 2006 la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei. Din trupa fac parte George Baicea (chitara solo), Maria Ioana Mantuleasa (voce), Sorin Romanescu (chitara solo), Cristian Soleanu (saxofon), Eugen Tegu (bas) si Tudy Zaharescu (tobe). Printre piesele de pe album se numara "Felix, motanul", "Beatles pe plaja" si "Am o problema". In februarie 2007, Andries a lansat "Videoarhiva", un triplu DVD cu inregistrarile de pe cele trei casete video lansate intre 1992 si 2000, plus alte trei concerte si sase videoclipuri. Pentru noul sau album, Jurnalul National il declara pe Alexandru Andries "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.