Duplicitar. Presedintele ardelenilor a povestit cum finantatorul moldovenilor a fost de acord cu deciziile arbitrului, pe care, initial, le contestase Dupa ce arbitrul Aurelian Bogaciu a fluierat finalul meciului FC Vaslui - CFR Cluj, Adrian Porumbo
Duplicitar. Presedintele ardelenilor a povestit cum finantatorul moldovenilor a fost de acord cu deciziile arbitrului, pe care, initial, le contestase Dupa ce arbitrul Aurelian Bogaciu a fluierat finalul meciului FC Vaslui - CFR Cluj, Adrian Porumboiu s-a lansat intr-un atac verbal violent la adresa "centralului". Practic, finantatorul clubului din Moldova l-a desfiintat pe Bogaciu. Interesante sunt, insa, dezvaluirile presedintelui clubului din Ardeal, Iuliu Muresan. "Dupa meci, am avut discutii civilizate cu domnul Porumboiu. Chiar si pe seama arbitrajului. Stiti ceva? A fost de acord cu unele decizii ale centralului, pe care, initial, le-a contestat", a dezvaluit oficialul lui CFR. Tot el a tinut, apoi, sa sublinieze: "Haideti sa fim seriosi. Am castigat clar, s-a vazut diferenta de valoare". Muresan a mentionat ca o mana de ajutor i-a fost data echipei de catre turbulentii suporteri ai Vasluiului care, in noaptea dinaintea meciului, au facut mare tam-tam in fata hotelului in care erau cazati clujenii. "Ne-au motivat perfect. S-a vazut pe teren", a punctat oficialul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.