Ambitie. Sotia lui Tom Cruise a terminat cursa pe locul 34.145 Frumoasa sotie a lui Tom Cruise a luat parte la maratonul de la New York, reusind sa termine cursa in cinci ore, 29 de minute si 58 de secunde, obtinand un umil loc 34.145. Tom Cruise si
Ambitie. Sotia lui Tom Cruise a terminat cursa pe locul 34.145 Frumoasa sotie a lui Tom Cruise a luat parte la maratonul de la New York, reusind sa termine cursa in cinci ore, 29 de minute si 58 de secunde, obtinand un umil loc 34.145. Tom Cruise si fiica lor, Suri, au asteptat-o pe Katie la linia de sosire (foto medalion), incurajand-o pe tot parcursul traseului. "Sunt foarte mandru de Katie", a declarat Tom Cruise, "mai ales ca s-a antrenat trei luni pentru maraton", a adaugat actorul. Katie Holmes s-a inscris in cursa folosind un pseudonim pentru a evita publicitatea, insa rezultatul final a fost inregistrat pe numele ei. In ciuda locului ocupat, Katie a declarat ca intotdeauna i-a placut sa alerge si maratonul a fost motivatia necesara pentru a-si recapata silueta pierduta in timpul sarcinii. Cei 39.085 de participanti la maraton au avut de parcurs o distanta de 42,2 kilometri, traversand, practic, New York-ul. La evenimentul sportiv a participat si campionul la ciclism, Lance Amstrong. Pe locul intai s-a clasat britanica Paula Radcliffe, care nascuse cu noua luni inainte. Ea a terminat cursa in doua ore, 23 de minute si 9 secunde.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.