Aproximativ 48% dintre americani au probleme cu somnul si spun ca sunt mult mai stresati decat in urma cu cinci ani. Acestea sunt concluziile unui sondaj efectuat de Asociatia americana a psihologilor. S-a dovedit, de asemenea, ca majoritatea respond
Aproximativ 48% dintre americani au probleme cu somnul si spun ca sunt mult mai stresati decat in urma cu cinci ani. Acestea sunt concluziile unui sondaj efectuat de Asociatia americana a psihologilor. S-a dovedit, de asemenea, ca majoritatea respondentilor (75%) sunt nelinistiti din cauza problemelor care apar la serviciu. 54% dintre respondenti au declarat ca relatiile cu familia nu sunt cele mai bune din cauza stresului, iar 8% au recunoscut chiar ca stresul este principala cauza a divortului. In ceea ce priveste metodele de inlaturare a stresului, 43% dintre americanii de varsta adulta afirma ca apeleaza la alimentele fast-food cand trec prin perioade mai tensionate. 6% spun ca scapa de stres cu ajutorul alcoolului sau al tigarilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.