Producatorii de jucarii din SUA spera sa dea lovitura in apropierea Sarbatorilor de iarna prin lansarea unei game inedite de cadouri. O companie americana intentioneaza sa scoata pe piata jucarii care poarta numele unor boli, cum ar fi gripa, malaria
Producatorii de jucarii din SUA spera sa dea lovitura in apropierea Sarbatorilor de iarna prin lansarea unei game inedite de cadouri. O companie americana intentioneaza sa scoata pe piata jucarii care poarta numele unor boli, cum ar fi gripa, malaria, salmonela, ebola etc. Jucariile sunt insotite de informatii despre boala respectiva. Jucariile au fost create ca material educativ pentru copii, insa nici adultii nu refuza un astfel de cadou educativ si amuzant in acelasi timp. De exemplu, reclama jucariei numite Ebola este una originala: "Incepand din 1976, cand a fost descoperita, Ebola a devenit regina microbilor. Haideti sa intrerupem aceasta domnie!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.