Rapire. Cantareata a fost furata de la propria nunta de impresarul ei, Radu Groza Componenta trupei Hypnose, Issa, s-a casatorit, duminica, cu logodnicul ei, Dani. Dupa ceremonia religioasa care a avut loc la Biserica Sf. Vasile cel Mare, a urmat pe
Rapire. Cantareata a fost furata de la propria nunta de impresarul ei, Radu Groza Componenta trupei Hypnose, Issa, s-a casatorit, duminica, cu logodnicul ei, Dani. Dupa ceremonia religioasa care a avut loc la Biserica Sf. Vasile cel Mare, a urmat petrecerea de la hotelul Hilton, care a durat, potrivit participantilor, pana spre ora 06.00 dimineata. Atmosfera a fost una foarte relaxata, inclusiv artistii platiti pentru a sustine programul artistic simtindu-se foarte bine. Se pare ca Loredana Groza a cantat 40 de minute peste cat era programat, fara a avea pretentii financiare suplimentare, si la fel a procedat, se pare, si manelistul Adi de la Valcea. Daca in biserica a fost coplesita de emotii, neputandu-se opri din plans, la petrecere, Issa a dansat in continuu, fara sa tina cont de faptul ca este insarcinata in cinci luni si jumatate. Momentul culminant al serii a fost furatul miresei, misiune care i-a revenit impresarului cantaretei, Radu Groza. Dupa ce a pandit toata seara un moment prielnic, acesta a rapit-o pe blonda si a dus-o in clubul "Down Town", de unde s-au intors doar dupa ce mirele i-a promis o recompensa de 1.000 de lire sterline. Radu Groza si-a incasat banii, apoi petrecerea a continuat pana dimineata. De la nunta Issei au lipsit, insa, multi dintre colegii ei, Anna Lesko si fetele de la Heaven fiind plecate la concerte prin tara. Dintre cantareti, la petrecere a fost prezenta Anca Neacsu, fosta componenta a trupei A.S.I.A..


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.