GALÃ… - Nazat, premiat de Uniunea Juristilor
Uniunea Juristilor din Romania (UJR) a organizat luni seara, la Capsa, cea de-a 17-a editie a festivitatii de inmanare a premiilor anuale. Printre laureatii anului 2007 s-a numarat si avocat
GALÃ… - Nazat, premiat de Uniunea Juristilor
Uniunea Juristilor din Romania (UJR) a organizat luni seara, la Capsa, cea de-a 17-a editie a festivitatii de inmanare a premiilor anuale. Printre laureatii anului 2007 s-a numarat si avocatul Marian Nazat (foto), editorialist la Jurnalul National, la categoria publicistica. El a primit Premiul "Virgil Tatomir" pentru volumul "Romania oranj". Tot la 17 decembrie, dar in urma cu 14 ani, Marian Nazat a primit din partea Uniunii Juristilor Premiul "Paul Vlahiade" pentru deontologie profesionala.


NEMULTUMIRI - Demisie in bloc la PLD-Buzau
Aproximativ doua mii de membri din organizatia judeteana a PLD Buzau si-au anuntat ieri demisia in bloc, ei acuzandu-l pe Theodor Stolojan de lipsa de consecventa si "interese de moment". "Nu dorim sa facem parte dintr-un partid prezidential creat la repezeala. Nu dorim sa fim inghititi de o organizatie a carei conducere nu impartaseste aceleasi idealuri si valori ca si noi", se arata in scrisoarea deschisa adresata de organizatie lui Theodor Stolojan.


BLOCAJ - Guvernul ii amana pe chiriasii evacuati
Situatia chiriasilor care trebuie evacuati din case nationalizate va fi rediscutata de Guvern cel mai devreme in ianuarie 2008, proiectul de modificare a legii in domeniu, care in actuala forma prevede prelungirea contractelor, nefiind deocamdata completat cu amendamentele Ministerului de Justitie. "Noi am insistat de mai multe ori pentru trimiterea acestor observatii, dar stiti care este situatia de la minister", a declarat pentru Mediafax ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely, referindu-se la recenta inlocuire din functie a ministrului Justitiei.


LOCURI VACANTE - Senatul revine la formula completa
Toate locurile ramase vacante in Senat in urma unor demisii vor fi completate azi, trei noi senatori urmand sa depuna juramantul.In doua cazuri este vorba de supleanti care vor ocupa locurile lasate libere de catre europarlamentarii Nicolae Vlad Popa si Corina Cretu, iar in al treilea caz este vorba de locul ramas vacant in urma demisiei lui Dan Voiculescu. In ordine, cei trei noi senatori sunt Carmen Felicia Tanasescu, Nicolae Marasescu si, respectiv, Nora Rebreanu. Astfel, Senatul revine la formula completa, de 137 de senatori. (Aniela Nine)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.