Finantatorul stelist a declarat ieri ca daca echipa sa va mai fi dezavantajata de arbitri cum s-a intamplat la meciul cu "Poli" Timisoara, din etapa a 14-a a Ligii I, scor 0-2, va retrage echipa de pe teren, precizand ca isi asuma raspunderea pent
Finantatorul stelist a declarat ieri ca daca echipa sa va mai fi dezavantajata de arbitri cum s-a intamplat la meciul cu "Poli" Timisoara, din etapa a 14-a a Ligii I, scor 0-2, va retrage echipa de pe teren, precizand ca isi asuma raspunderea pentru un asemenea gest. "La Timisoara am avut parte de un arbitru talhar, hot! Ca nu dai doua penalty-uri, bun, nu le-ai vazut, dar sa anulezi un gol valabil, asta nu e de inteles, inseamna ca esti impotriva noastra, esti rau intentionat!", a spus boss-ul din Ghencea.
"Stiam de mult de relatia lui Augustus Constantin cu Timisoara, de relatia tatalui sau, Gheorghe Constantin, cu Timisoara, am zis: sa vedeti ca va fi impotriva noastra! Acum suntem si in noul G14 si, n-am mai spus-o pana acum, imi asum raspunderea, dar daca se mai intampla asa ceva, sa fim furati, scot echipa de pe teren, sa faca ocolul Europei, sa vada toti hotia din Romania! Iar eu cand spun, asa si fac! Daca va proceda Steaua asa, va avea un impact foarte mare", a mai spus Gigi Becali.
Dupa meciul de la Timisoara, Gigi Becali a declarat la "Fanatik Show" ca nu se astepta ca echipa sa sa piarda meciul cu "Poli" si a apreciat ca la gruparea din Ghencea sunt jucatori care nu au valoare. "Daca vrei sa castigi, trebuie sa intri motivat din primul minut! Cand in primele 20 de minute aia au sase cornere si tu nu ai nici o faza pe poarta, nu ai ce sa faci! Ne trebuie doi-trei jucatori, ne trebuie atacanti de valoare care sa marcheze, un mijlocas de valoare care sa dribleze! Nu sunt suparat pe Lacatus, ce vina are el? Nu sunt suparat. Stiu ce am, ei muncesc, dar atat pot!", a spus Gigi Becali. "Iacob vrea, dar atat poate. Daca nu pot Surdu si Croitoru, atunci sa joace Lovin, daca nu poate Nesu, atunci sa joace Petre Marin! Acum, ne-am convins si eu si Lacatus, ce poate fiecare. Este vorba de jucatori, nu au valoare si cu asta, basta! Iar Steaua nu are valoare la ora asta! In afara de Zapata, Goian, Dica, Emeghara, Ov. Petre, Lovin si Nesu, care mai au cat de cat valoare, in rest joaca turca pe sute de mii de euro!", a afirmat Gigi Becali. "Am luat de la Timisoara ce am vrut, cei mai buni jucatori, Plesan si Emeghara, si cu toate astea ne-au batut! Inseamna ca ceilalti nu au valoare. De Iacob se lovea mingea ca de perete, daca jucam eu varf, o faceam mai bine ca el, dadeam si gol. Sunt mai bun ca el! Imi fac legitimatie, ma fac atacant si sunt mai bun ca el", a incheiat Gigi Becali. Acesta a mai spus ca, in proportie de 80%, CFR Cluj va castiga acest campionat. "Nu este problema diferenta de puncte fata de CFR, ci faptul ca CFR are un joc bun, nu prea face greseli si pasi inapoi. Ei n-or sa mai faca, dar noi o sa mai facem! Cred ca, 80 la suta, CFR este campioana!", spus Gigi Becali.
Lacatus: "Nu stim sa revenim"
Antrenorul stelist a declarat ca jucatorii sai nu stiu sa-si revina atunci cand sunt condusi, asa cum s-a intamplat si la meciul cu "Poli". "Am inceput jocul greoi, am facut niste greseli care ne-au costat la inceput si am luat un gol care nu trebuia luat. Atunci cand gresesti, fotbalul te pedepseste. Din punct de vedere fizic echipa a stat bine in teren, dar cand sunt condusi jucatorii nu stiu sa-si revina. Este o infrangere care ma doare, dar vreau sa facem uitat acest joc, mai ales ca ne asteapta meciul cu Sevilla", a spus Lacatus. Pentru "Poli" au marcat Rusic si Mansour, in timp ce Steaua a avut doua goluri anulate corect (Goian si Dica). Totusi, ros-albastri puteau primi un penalty la
1-0, cand Nicolita a fost impins in careu de Canu (se impunea si eliminare!), dar stelistul a continuat faza si a ratat! Tot la 1-0, Zaharia a trimis mingea in bara. (MIG)
Steaua si Dinamo cer arbitri straini!
Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ieri ca va propune la urmatoarea Adunare Generala a LPF ca meciurile din Liga I sa fie oficiate de arbitri straini, insa Comisia Centrala a Arbitrilor raspunde ca nu este posibil acest lucru. De asemenea, FC Dinamo, prin presedintele executiv Cristian Borcea, a solicitat aducerea unei brigazi straine la derby-ul cu Rapid din etapa a 15-a, programat duminica, de la ora 20,30, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare. "Voi propune in urmatoarea Adunare Generala a LPF sa fie adusi arbitri straini. LPF are bani, noi, cluburile, putem plati aceste servicii", a spus Gigi Becali. Presedintele CCA, Gheorghe Constantin (foto), a afirmat ca se afla in Portugalia si nu este la curent suta la suta cu situatia din Liga I, insa a adaugat ca decizia de a nu mai aduce brigazi din strainatate dateaza din vara si apartine FRF. "Mai multe nu pot comenta. A fost acuzat fiul meu pentru prestatia de la Timisoara? Nu cunosc si nu comentez pana nu sunt in posesia tuturor datelor", a precizat Gh. Constantin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.