Horia Tabacu, fostul director al CANCAN, a acceptat oferta unui grup media controlat de omul de afaceri Marius Locic pentru a ocupa functia de director editorial. Tabacu a fost cooptat cu un pachet important de actiuni. Potrivit lui Marius Locic, gr
Horia Tabacu, fostul director al CANCAN, a acceptat oferta unui grup media controlat de omul de afaceri Marius Locic pentru a ocupa functia de director editorial. Tabacu a fost cooptat cu un pachet important de actiuni. Potrivit lui Marius Locic, grupul se afla in negocieri avansate pentru preluarea cotidianului Evenimentul Zilei, urmand ca maine sa aiba loc negocieri la Zurich, unde compania Ringier (proprietara EVZ) are sediul central. Negocierile vor fi purtate de domnii Locic si Tabacu, acestia urmand sa plece maine-dimineata la Zurich. Dupa preluare, Horia Tabacu va ocupa functia de director al EVZ, existand deja un plan de redresare a cotidianului, care in ultimii ani a inregistrat scaderi atat de audienta, cat si financiare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.