Ploile care au cazut, ieri, in Capitala au dat peste cap traficul auto. Mai multe artere au fost inundate, iar in unele zone circulatia a fost de-a dreptul paralizata, pentru ca nici semafoarele nu au mai functionat. Soferii care au trecut, ieri dim
Ploile care au cazut, ieri, in Capitala au dat peste cap traficul auto. Mai multe artere au fost inundate, iar in unele zone circulatia a fost de-a dreptul paralizata, pentru ca nici semafoarele nu au mai functionat. Soferii care au trecut, ieri dimineata, prin intersectia bulevardelor Liviu Rebreanu cu Nicolae Grigorescu din sectorul 3 al Capitalei, au fost pusi la grea incercare. Acestia au fost nevoiti sa stea minute bune in trafic, din cauza apei de pe carosabil. Desi, in aceasta zona lucrarile de asfaltare abia s-au incheiat se pare ca acestea vor fi reluate, din cauza ca sistemul de canalizare nu face fata. Ploaia le-a creat probleme si soferilor din sectorul 4, in apropierea pietei Progresul, dar si celor din cartierul Giulesti-Sarbi din sectorul 6.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.