Conducerea Camerei a respins, ieri, o noua solicitare a procurorilor de a pune la dispozitie acte privind activitatea legislativa a deputatilor. Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism de pe langa Parche

Conducerea Camerei a respins, ieri, o noua solicitare a procurorilor de a pune la dispozitie acte privind activitatea legislativa a deputatilor.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism de pe langa Parchetul General (DIICOT) a cerut Comisiei de buget-finante mai multe inscrisuri privind sedintele comisiei asupra Legii de capital, din iunie 2004.

DIICOT l-a informat pe presedintele acestei comisii, Aurel Gubandru, ca exista suspiciunea ca unele dintre amendamentele actului normativ in cauza au fost efectuate in favoarea unor grupuri de interese. Din adresa semnata de procurorul-sef al directiei, Codrut Olaru, reiese ca suspectate pentru favorizarea unor grupuri de interese sunt persoane din cadrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.