Odata cu cea de-a treisprezecea operatie, se pare ca Florin Chilian a scapat in sfårsit de problema care il macina de peste cinci ani. Un medic din Piatra Neamt i-a reconstruit degetul mijlociu de la måna stånga si a fost eliminata
Odata cu cea de-a treisprezecea operatie, se pare ca Florin Chilian a scapat in sfårsit de problema care il macina de peste cinci ani. Un medic din Piatra Neamt i-a reconstruit degetul mijlociu de la måna stånga si a fost eliminata orice urma de tesut infectat.

Cantaretul nu a scapat inca de griji, pentru ca nu este sigur 100% ca este vindecat. S-a saturat de mersul prin spitale si ceea ce il deranjeaza cel mai tare este ca nu poate canta. Acum cateva zile, Chilian a fost operat, pentru a treisprezecea oara, la Spitalul de Chirurgie Plastica si Operatorie din Piatra Neamt. Cu aceasta ocazie, medicul Iorgu Curelaru i-a reconstruit degetul mijlociu care s-a deformat in urma multiplelor interventii chirurgicale. “Mi-au luat tesut din alta parte, pentru ca acolo ramasese un loc gol si trebuia umplut cu ceva, ca sa arate cat de cat normal. Medicul mi-a spus ca operatia a decurs bine si ca, dupa ce se va desumfla, degetul va arata foarte bine. Trebuia sa-mi puna mana in gips timp de o luna si sa stau numai cu ea in sus, dar n-am fost de acord”, ne-a spus Chilian.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.