Steaua sufera. Sufera in principal din cauza nebuniei create la club de un patron impulsiv si nerabdator, dar si a lipsei unor jucatori de valoare. Mai mult decat orice, ocupanta locului 7 in Liga I (la 15 puncte de lider!) simte nevoia unui coordon
Steaua sufera. Sufera in principal din cauza nebuniei create la club de un patron impulsiv si nerabdator, dar si a lipsei unor jucatori de valoare. Mai mult decat orice, ocupanta locului 7 in Liga I (la 15 puncte de lider!) simte nevoia unui coordonator de meserie, care sa-i serveasca pe atacanti. Luand in calcul doar actualul sezon, Olaroiu, Hagi si Pedrazzini au incercat fel si fel de variante, mergand de la sapte jucatori cu profil defensiv (Oli) pana la tot atatia de atac (Pedra). Nici un servant adevarat, nici un fotbalist care sa faca legatura intre compartimente. Lacatus a preluat din mers un lot subtire din punct de vedere valoric, dar care s-ar fi putut comporta onorabil cel putin pe plan intern DAC~ exista macar un... Elton la echipa. Spunem „macar“ pentru ca „gogosi” gen Belluschi, pe care sa se dea milioane de euro, sunt doar praf in ochi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.