Satui sa tot schimbe antrenori, doi din cei mai puternici patroni ai unor formatii din Liga 1, George Copos si Gigi Becali, sunt decisi sa recurga la concedieri masive in randul jucatorilor. De altfel, cele trei mari cluburi, Dinamo, Steaua si Rapid
Satui sa tot schimbe antrenori, doi din cei mai puternici patroni ai unor formatii din Liga 1, George Copos si Gigi Becali, sunt decisi sa recurga la concedieri masive in randul jucatorilor. De altfel, cele trei mari cluburi, Dinamo, Steaua si Rapid,
si-au schimbat deja tehnicienii pe care i-au avut pe bancile tehnice la inceputul sezonului, iar rezultatele au intarziat sa apara, dupa 14 etape primele trei pozitii fiind ocupate de CFR Cluj, Poli Timisoara si Unirea Urziceni.

Nefericitii o vor lua pe urmele lui Thereau
Conducatorii Stelei recunosc ca foarte multi dintre actualii componenti ai lotului nu merita sa joace in Ghencea. „Ei muncesc, dar atat pot. Pot eu sa-i spun ceva lui Iacob? El, saracul, vrea, dar daca atat poate, ce-i pot face? Daca Surdu nu poate, il bagam pe Lovin. Daca Petre Marin nu poate, intra Nesu. Eu nu stiam echipa, fiindca nu m-am bagat. Acum, ne-am convins si eu, si Lacatus ce poate fiecare“, a spus Gigi Becali la finalul partidei cu Timisoara. Aceeasi opinie a fost impartasita si de Gabi Balint, fosta glorie stelista: “Eu sunt de parere ca un antrenor nu poate schimb a in cateva zile fata unei echipe dupa pofta lui. Sa nu ne asteptam ca Steaua sa joace fenomenal imediat. Unii fotbalisti n-au cum sa dea mai mult. La Gigi e o contradictie in declaratii. Mai intai spunea ca are jucatori de valoare, acum doar cativa sunt buni. Eu cred ca daca Lacatus le insufla jucatorilor moral si curaj, acestia sunt capabili de mai mult“, a opinat Balint. Finantatorul Stelei este foarte suparat pentru ca, in afara de Zapata, Goian, Dica, Emeghara, Ov. Petre, Lovin, Nicolita si Nesu, fotbalistii ros-albastri “joaca turca” pe sute de mii de euro. In consecinta, in iarna se anunta schimbari mari in lotul Stelei, mai ales ca acum clubul colaboreaza din nou cu Giovanni Becali. Mai multi jucatori vor parasi gruparea din Ghencea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.