Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova, FC Vaslui si Unirea Urziceni au contestat arbitrajul dupa runda a 14-a a Ligii I. Ros-albastrii au fost dezavantajati de arbitrul Augustus Constantin in meciul pierdut, 0-2, la Timisoara. Fiul presedintelui CCA
Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova, FC Vaslui si Unirea Urziceni au contestat arbitrajul dupa runda a 14-a a Ligii I. Ros-albastrii au fost dezavantajati de arbitrul Augustus Constantin in meciul pierdut, 0-2, la Timisoara. Fiul presedintelui CCA nu a acordat Stelei doua penalty-uri, contribuind, astfel, la victoria banatenilor.

„Daca vom mai fi furati de arbitri, scot echipa de pe teren”, a amenintat Gigi Becali. Dinamo si Universitatea Craiova (care au incheiat la egalitate, 1-1) au avut, sambata, un dusman comun: brigada condusa de Tiberiu Lajos.
Daca gazdele s-au plans de “central”, care nu le-a acordat un penalty clar, bucurestenii au fost exasperati de asistentii Miklos Nagy si Gero Szabo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.